Aksídent i rëndë në Malishevë, përplasje në mes të kamionit dhe furgonit (VIDEO)


Një aksídent i rëndë ka ndodhur në afërsi të Malishevës.

Një furgon dhe një kamion janë përp lasur duke sh kaktuar dëme të mëdha.

Sipas fotografive të dërguara nga lexues të Indeksonline, shihet se vetura dhe kamioni kanë pësuar dëme të mëdha.

Indeksonline do t’ju mbajë të informuar për rastin…