Aksídent me fatalítet, v’des Mërgimtari nga Kosova! (FOTO)..

Ka ndërruar jetë Vatan Rama, i riu nga fshati Botusha – Koshare e Gjakovës.

Ai vdíq pas një aksídentit me fatalitet në Suedi.

Familjarët kanë bërë të ditur se për 22 vjeçarin do të ketë ditë zíe në fshatin e tyre.

“Ndajmë dhe ndiejmë dhimbjen bashkë me ju! Lutemi për Shpirtin e tij. Përjetësisht në Zemrat tona Vëlla dhe Shoku jonë i dashur”. /Indeksonline