Aksídentohet supermodelja shqiptare me veturën e saj luksoze (Video)


Ish-banorja e “Big Brother” dhe modelja Françeska Jaçe është aksídentuar tek rreth rrotullimi i Nartës në Vlorë.Si pas ojë e shpejtësisë tej normave të lejuara, makina e saj luk soze doli nga rruga duke u përmbysur.

Sipas informacioneve, drejtuesja e mjetit Françeska Jaçe ka marrë disa dë mtíme të le hta, pa pas oja të rë nda për jetën. Ajo është transportuar për në spítal për të marrë ndihmën e nevojshme mjekësore.

Polícia po vijon hetímet në lidhje me shk aqet e aksídentít. Fax Web ka sjellë edhe video nga vendi i aksídentít ku ndodhet edhe makina e Françeska Jaçes.