Aktakuza e Speciales, përveç Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit, përmenden edhe këta 10 persona


Gjykata Speciale tashmë ka publikuar edhe në gjuhën shqipe ak takuzën ndaj ish presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, ish kreut të PDK-së, Kadri Veselit, ish kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqit dhe deputetit të VV-së, Rexhep Selimit.
Në ak takuzë pretendohet se Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe Selimi kanë kryer kime të luf tës, si përndjekje, bur gosje, arstim dhe ndalim të paligjshëm, toturë, trajtim mizor, akte çnerëzore, zhdkje me forcë e personave, vasje, etj.

Përveç, katërshes Thaçi, Veseli, Krasniqi e Selimi në këta aktakuzë përmenden edhe personalitet tjera të cilat ishin pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe kishin funksione të larta, shkruan “Bota sot”.

Në ak takuzën e nënshkruar nga Prokurori i Specializuar, Xhek Smith përmenden edhe këta 10 persona.

Lista e plotë:

Kadri Veseli,

Hashim Thaçi,

Jakup Krasniqi,

Fatmir Limaj,

Rexhep Selimi,

Sylejman Selimi,

Sabit Geci,

Lah Brahimaj,

Azem Syla,

Xhavit Haliti,

Sokol Bashota,

Shukri Buja,

Rrustem Berisha,

Latif Gashi.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…