Dardan Molliqaj: Gjykata Speciale do t’i dënojë drejtuesit e UÇK-së


Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, thotë se Gjykata Special është krijuar për t’i dën uar drejtuesit e UÇK-së.

“Të gjithë ata që janë naiv dhe besojnë në idenë e drejtësisë, këtu nuk ka me u vendos drejtësi. Ka me dë nu përpjekjen tonë për líri dhe me barazu krímin e Serbisë me Kosovën, jo në kuptimin e numrit, po të qëllimit dhe metodës dhe duke dën uar udhëheqjen e UÇK-së, të krímínalízohet komplet lu fta. Jam thuajse i bindur që gjykata do të ketë vendime dën uese për një pjesë të madhe të drejtuesve të UÇK-së”, ka thënë ai

Molliqaj thotë se gjykatë është politike dhe nuk mendon se duhet të ketë bashkëpunim me të.

Kreu i PSD-së ndërsa ka folur për arre stimet e Speciales ka thënë se po gjy kohet përpjekja për líri.