“Duhet bashkim ekonomik! Tash mund të ishim 30 milionë shqiptarë”

“-Sa më parë, sa më shpejtë e mos me prit fare, mos me prit por me ja nis punës për një bashkim ekonomik mes Kosovës dhe Shqipnisë!

-kuptoni, kuptoni njëherë e mirë, kuptoni një herë dhe këndshëm dhe bukur se kjo punë nuk po pret fare, nuk po pret sepse jemi të vonuar koxha shumë!

-bashkim në aspektin kulturor, bashkim në edukim familjar, bashkim në mentalitet mes Kosovës dhe Shqipnisë, duhen projekte të përbashkëta!

Videomateriali

Liza B gazetare në A news24