“E hupi kontrollin“: Çartet Kosovari, shikojeni se çka i bën veturës tij me shkop! (PAMJE)

E g odet veturën pa ndal dhe me gjith f orcën që ka.

Ky është kaçanikasi, Sadat Fera i cili në shenjë r evolte ndaj koronavirusit nuk ka kursyer veturën e tij.

Dhe këtë gjest jo normal mund ta ndiqni në videon që ju sjellim më poshtë.