Edi Rama ka dasht me nda Kosovën, Ramushi “pa dasht” e ka nda Çakorrin!

Kimete Berisha thoshte:

E para:Budallaqet e Ramushit s’kanë skaj! Për të s’ka Shqipëri, veç Edi Ramë dhe Ilir Metë

E dyta: Ramushit Shqipëria i duket si h otel, ku shkon me pushu pak, dhe kah të del prej hoteli, e shan pronarin.Shqipërinë e trajton si Individ (Ilir, Baton, Ramë), jo si shtet dhe këtë prirje ‘të ç mendur’ nuk e fsheh.

E treta: Edi Rama ‘ka dasht’ me nda Kosovën.
Ramushi ‘pa dasht’ e ka nda Çakorrin.Kompleksin pse e ka nda vendlindjen e tij ku i ka rujt lopët në fëmijëri, nuk ia sh ëron asgjë në këtë botë. Fati i tij që s’po lyp ‘sh ërim’ nga ky kompleks (sepse s’ka).

E katërta: Kadri Veseli flet për ‘kthimin e PDK-së në qeveri’, duke qenë në qeveri sillet si opozitë. Qeveria Haradinaj po vazhdon me aktivitetet e k orrupsionit, punësimet dhe nepot izmin, avansimet e zyrtarëve me t’njofshëm dhe degradimin e institucioneve.Për tendera mos t’flasim, s’po dihet më kush po han e kush po paguan.
Retrospektika