Geci i çon të fala Dugollit: Po more, prodhimi më i suksesshëm i Kosovës eshtë pordhë të ftofta!

Reagimin e deputetit të Vetëvendosjes, Enver Dugollit ndaj Ambasadës Amerikane ”ne jemi sovran, votojmë sipas bindjeve tona’, ia ka bërë ‘bajat’ Gani Geci.

Geci përmes një komenti në postimin e Periskopit i ka treguar Dugollit çka në të vërtetë prodhon suksesshëm Kosova, ndonëse tingëllon paksa banale.

‘’ Po more na kemi a r më Berth amore na jemi ma të fort se Izrale prandaj jemi Sovran . Prodhojmi me i suksesshëm i yni eshtë pordhë të ftofta.

Në fshatin tonë e kemi ni fabrik te ujrave te zeza dhe analizat qe i ka ba Zvicra kan dal se plehu per lula që prodhohet aty nuk mun te perdoret sepse ne ham veq speca te djeks edhe m…. e kemi te lig’’, thuhet në komentin e Gani Gecit.