Halil Kastrati tregon momentin se kur u ndërtua shtëpia e parë (Video)

Halil Kastrati njihet për aktivitetin e tij si humanist në shoqatën “Jetimat e Ballkanit” ai çdo ditë po dhuron shtëpi, banesa për familjet në nevojë, shkruan Republika Online.

Jetimta e Ballkanit më Halil Kastratin janë bërë arsyje që shumë nevojtarve të ju sigurohet kulmi mbi kokë, Hali tregon vështirsit qëi kanë pasur në fillim të punës se tij ku është dashur të presin një muaj për ndertimin e një shtepie, ai tregon se në vitin 2019 janë dhuruar 400 palë qelësa të shtëpive dhe banesave.

Për më shumë ndiqeni videon: