“Hashimi më ka thënë “je diamanti i Kosovës”Nuk po e di pse?”

Kimetja tha:

E para: Unë jam lindur shumë e butë dhe romantike!

E dyta:Që nga bankat shkollore e kam vërejtur se nuk jam bash e mirë, sepse mospërfilljen e kam në gjak, e moskokëqarjen e kam në ADN…

E treta:Vesi më i madh i imi është që shumë vështirë i marrë punët seriozisht.

E katërta:Kam qenë “e mirë”, tash “jam “e keqe”.

E pesta:Me ju tregu drejt, unë jam rritur pastaj edhe me mangupa.

E gjashta: Teki Dervishi m’ka thanë “dialektika jote e mendimit është magjepsëse…”

E shtata:Hashimi më ka thënë “je diamanti i Kosovës”…

Huazur: a-news24.com