Këta janë tre Mërgimtarë nga Kosova që vdi qën dje në Gjermani


Policia gjermane të premten për Gazetën Express ka konfirmuar vde kjen e 3 personave në Gjermani duke theksuar se bëhet fjalë për 2 persona me shtetësi kosovare dhe një të tretë për pasaportë zvicerane, por që të tre kanë mbiemrin e njëjtë.

Komisari i Policisë, Mark Gmünder, ka treguar edhe inicialet e tre personave të cilët kanë vde kur pasi janë për plasur me një kamion.
Bëhet fjalë për personat me inicialet B.K, Z.K dhe F.K, të cilët kanë qenë duke udhëtuar drejt Zvicrës.
Siç shkruajnë mediat gjermane, mosha e të vde kurve është (12), (18) dhe (35), dhe dyshohet se janë nga Ferizaj.

Lidhur me këtë aks ident ka reaguar edhe ambasada e Kosovës në Berlin, e cila ka treguar se është në kontakt me autoritetet gjermane për të zbardhur rrethanat e ngjarjes.
Derisa ditë më parë në Gjermani kanë vde kur trag jikisht edhe dy vëllezër nga Deçani, të cilët janë go ditur nga një tren derisa po shkonin në shkollë./Express