“Runi femnat se po vi prej Gjermanisë me një “AMG“ për në Kosovë”

Ne rrjetin social facebook, eshte shperndare nje postim nga nje djalosh qe nuk dihet se a eshte me te vertete nga Gjermanija apo nga Kosova ku shprehet: “Runi femnat se po vi prej Gjermanis me ni AMG .” ne drejtim te vendasve Kosovar ne shtet.

Si duket ai e ka bere kete ne forme satire dhe eshte postim satirik se sa qe duket i vertete.

Ne vazhdim keni pamjen e postimit, gjykojeni vete.