Sabit Geci: Hashim Thaçi ka mujt me i parandalu këto poshtërsina’ tash mirë e ka net rrin qaty ku është! (Video)

Ish-kryetari i Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcom Simmons, ka roaportua para deputetve të Kuvendit të Kosovës,ku ka thënë se rasti i Drenicës, Kleçkës dhe disa të tjera janë veprime të turpshme, shkruan Republika Online.

Në emisionin Debat Plus me Ermal Pnadurin është diskutuar raportimi i Simons para deputetve, në linjë telefonike është inkuadruar edhe Sabit Geci i cili ka thënë se i është bërë padrejtësi në rastin e tij, mu m’kanë akuzu për një v rasje dhe një p lagesë të cilen krejt dëshmitë i ka Milaim Zeka i kanë edhe avokatët e mi, ku 3 ditë para se me nodhë rasti unë kam qenë pavetëdije në spital, i kam fotot e siptalit, i kam dokumentetet e siptalit, thotë ndër të tjerash Sabit Geci.

Për më shumë ndiqeni videon: