Shikojeni si i hyjnë Loredanës hajnat në shtëpi, ajo i publikon pamjet e kamerave të sigurisë


Këngëtarja, Loredana Zefi, ka publikuar një video në rrjetin social “Instagram”, ku shihen disa burra të a rmat osur duke hyrë në shtëpinë e saj, shkruan Express. Ajo ka treguar se ata i kanë v jedhur para, hard dríve të kameramanit të saj, por gjëja më e tríshtueshme për të është që i kanë v jedhur një send shumë personal. Loredana ka treguar se në momentin që h ajdutët kanë hyrë brenda, të gjithë kanë qenë në shtëpi dhe fatmirësisht familjarët dhe ekipi i saj janë mirë, përtej “shokut” që kanë kaluar pasi kanë mësuar për v jedhjen /Pamje mePosht

Madje, reperja ka publíkuar në rrjetin social “Instagram” videon e kamerave të sígurisë, ku shihen teksa h ajdutët hyjnë brenda në oborrin e shtëpisë dhe lëvizin lírshëm brenda saj.