Transformimi i madh i Shkurte Fejzës, vështirë se do ta njihni në këtë foto!

A do ta njihnit Shkurte Fejzen nëse do ta shihnit në rrugë?

Këngëtarja e mirënjohur e muzikës folklorike e popullore, ndryshon mjaftë nga ajo e skenës dhe e përditshmërisë, shkruan Kosovarja.

Shkurte Fejza duket bukur në skenë, tamam zonjë. Ajo, i qendron shumë besnike stilit të veshjes që përshtatet me zhanrin muzikor që kultivon.

Ndërkohë, në përditshmëri Shkurte Fejza shfaqet krejt e thjeshtë, si thuajse çdo grua tjetër.

Këngëtarja mbetet apsolutisht një nga ma të respektuarat e skënës sonë muzikore dhe artit në përgjithësi.