Valon Syla merret edhe me patikat e mërgimtarëve, a zbon me pas tjera patika ju, a veç të bardha…

Gazetari kosovar, Valon Syla, i cili njihet për qasjen e tij ndaj një pjese të diasporës dhe komentet që i bën në drejtim të tyre, ka shkruar sot përsëri rreth mërgimtarëve, tashmë kur këta të fundit kanë filluar të vijnë me të madhe në Kosovë për pushime.

Syla me shaka ka ngacmuar diasporën rreth ngjyrës së patiakve, duke i pyetur se a kanë patika të tjera, përveç të bardhave.

‘Ku jeni Diaspora, a zbon me pas tjera patika ju, a veç të bardha…”, ka shkruar Syla.