Zoti na ruajtë! Shikojeni çfarë cikloni i madh ndodh në këtë vend, shtëpitë fluturuan nga vendi (PAMJE)


Cikloni tropikal “Seroja” god iti bregdetin shtetëror të Australisë Perëndimore me erëra të forta deri në 170 km/h brenda natës, thanë zyrtarët. Qyteti i Kalbarrit mori god itjen më të rëndë nga stuhia, ku u dëmtuan shtëpi dhe çatitë “fluturuan” në ajër, u thyen pemë, u rrëzuan shtylla elektrike, si dhe rrugët të mbushura plot me mbeturina. “Ne jemi një qytet i vogël. Gjysma e tij është rrafshuar”, tha një banor i Kalbarrit /Pamje mePosht

Autoritetet thanë se Cikloni ‘Seroja’ kishte mbajtur ritëm dhe fo rcë “të pazakontë” gjatë gjithë natës.