Alarmante: Çka po ndodh? Afro 1 mijë të infektuar në Maqedoni për një ditë!


934 raste të reja me COVíD-19 në 24 orët e fundit, që është dhe shífra më e lartë e regjistruar deri më tani që nga shpallja e pandemisë.

I lartë është edhe numri i të shëruarve.

Gjithsej 454 persona e kanë fituar bet ejën me vírusin Kor ona, ndërsa në 24 orët e fundit 5 persona kanë ndërruar jetë.

Janë kryer gjithsej 2 748 te ste, edhe ky një tjetër rekord për sa i përket testimeve.