Alarmohet Gjermania, shikoni çfarë bie nga qielli

Gjermani

Gjermania është përfshirë nga moti i keq.

Në një video të publikuar në rrjetet so ciale shihet se si breshër me diametër të madh bie mbi Bavari.

Breshëri i madh ka përfshirë në mënyrë të veçantë zonën e Mynihut ku intensiteti dhe madhësia e breshrit ka qenë pothuajse sa një kajsi.

Si pas ojë shumë persona janë p la go sur dhe shumë makina, çati shtëpish janë dë mtu ar rëndë.