Alarmon ish-agjenti i SHIK-ut: A’tentatori ndaj avokatit Gazmend Halilaj është në liri, tjetër kush e ka pranuar për pare


Ish-eprori i lartë i UÇK-së, dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari, ka folur për a tentatin që ka ndodhur ndaj avokatit Gazmend Halilaj.

Miftari përmes një postimi në Facebook, shkruan se, a tentatori ndaj Gazmend Halilajt është një person tjetër, i cili ndodhet në liri, dhe nuk është ai që e ka pranuar v eprën.

Sipas Miftarit, a tentatori është më i vjetër në moshë, dhe më i rëndë në peshë, sesa personi që po a kuzohet për të v epër, të cilën e ka marr mbi vete për para.

Postimi i plotë: