Alarmon ish-agjenti i SHIK-ut: Ja skenari që po e përgatitë Serbia kundër Kosovës

Naim Miftari

Ish-eprori i lartë i Ushtrisë Çliritmare të Kosovës, dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari ka paralajmëruar për një skenar të rrezíkshëm që po e përgatit Serbia kundër Kosovës.

Mfitari përmes një postimi në Facebook, shkruan se, Serbia po e përgatit ske narin e ngjashëm sikurse në vitin 2004.

Sipas Miftarit, ky ske narë i Serbisë ka për qëllim ndarjen e Kosovës. Ai kërkon nga organet e sigurisë të jenë të vëmendshëm dhe të përgatitura.

Postimi i plotë: