Albërie Hadërgjonaj e qon pesh një dasëm, veç shikojeni se çka ka veshur

Albërie Hadërgjonaj Alhtë një këngëtare shumë e njohur kosovare.

U bë pjesë e s kenës në moshë shumë të re dhe që nga ajo kohë Albëria është tejet e pëlqyer, përcjell ORAinfo.

Ndonëse jeton në Amerikë, ajo është e ftuar të këndojë në shumë festa familjare kudo ku ka shqiptarë.

Sot, ajo ka shkuar në një dasmë dhe me këtë p amje i la pa fjalë të pranishmit.