Albërije a je ti? Nuk di të plaket, vazhdon t’i lë nën hije vajzat e reja (FOTO)


Albërije Hadërgjonaj ka publikuar foto provo kuese. Ani pse nënë dhe në moshë, këngëtarja Albërije Hadërgjonaj po vazhdon t’i lë nën hije vajzat e reja. Këtë sapo e bëri sërish nëpërmjet publikimit të një fotografie në Instagram mé póshté mund ta shíhní fótón e saj.

Ajo ka vendosur që t’i shfaq for mat e përkryera tru pore andaj e ka ndarë me ndjekësit një foto provo kuese. “E fillova me 2020 ”, ka shkruar këngëtarja pranë fotografisë.