Albin Kurti befason, Tregon se cili nga vendimet qe morën sot Qeveria Kurti ishte me i rëndësishmi për Kosovën…

Sot u mbajt mbledhja e tete e Qeverise se Kosoves, ndersa kryeministri Albin Kurti tregoi cili ishte vendimi me i rendesishem qe moren sot.

Kurti tha se nder vendimet me te rende sishme qe moren ishte emerimi i Bordit te ri Drej.tues te Telekomit te Kosoves.

Ai tregoi edhe se Qeve.ria e tij do ti ofroje per krahje bordit te ri, shkruan Indeks online.

Ja dhe shkrimi i tij i plote:

Sot mbajtem mbledhjen e tete te Qeverise, e cila kishte 12 pika te rendit te dites.

Nder ven dimeve me te rende.sishme qe morem ishte emerimi i Bordit te ri Drejtues te Telekomit te Kosoves. Ne besojme qe kjo nder marrje ka potencial per tu zhvilluar shume pertej nivelit te saj aktual. Si Qeveri do tia ofrojme bordit te ri per krahjen qe ta jetesoje kete potencial, por nje kohesisht, si aksionar, do te per forcojme monitorimin dhe llogari dhenien ne kete ndermarrje.