Albin Kurti e Vjosa Osmani dalin në këmbë në pjesën veriore (VIDEO)


Kryetari i VV-së Albin Kurti së bashku me U.D të presidentes po kryejnë vizitë në Mitrovicë.

Ata kanë ecur në këmbë përmes urës dhe kanë dalë në veri.

Kjo ka bërë që të ketë f orca të shumta të P olicisë nëpër rrugë, sidomos tek Ura e Ibrit.

Në shoqërinë e Kurti dhe Osmanit shihen edhe kandidatët për deputet nga lista e përbashkët.