Albin Kurti Falënderon Erdoganin: Turqit i kemi dhe kemi me i pas vëllezër

Albin Kurti Falënderon Erdoganin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka falënderuar presidentin turk Rexhep Tajip Erdogan dhe popullin turk për mbështetje bujare popullit të Kosovës në çdo kohë, ashtu edhe tani në lu ftën kundër Co vid19

Faleminderit presidentit të Turqisë Rexhep Tajip Erdogan dhe popullit turk për mbështetjen tuaj bujare për të na ndihmuar të fitojmë l uftën kundër coronavirus.Ne jemi të gjithë në këtë bashkë dhe si ne, si njerëz dhe vendedo t’i përgjigjemi COVID19 do të mbahet mend nga brezat e ardhshëm. Faleminderit Turqinë