Albin Kurti ”HERO” i Kosovës, Ai do e arrij nënshkrimin e serbisë për një marrëveshje qe nuk do e besoni !!!

Në lidhje me këtë, profesori Binak Maxharraj, thotë se, është e kotë të konstatohet që Serbia dhe Kosova gjatë periudhës së tranzicionit patën për president Aleksandër Vuçiq dhe Hashim Thaçin.

A. Vuçiq i tak,on skuadrës të M illosheviqit dhe Vojisllav Sheshel. A. Vuçiq më të cilin. po bisedon Thaçi është një hiç, rr,enc i pabesë bile edhe fytyrën e ka të, sepse është bashkëpjesëmarrës të Mílloshevíqit dhe çetníkut Vojísllav Shes,hel. Aleksandër Vuçiq nuk është njeri i p aqes, nuk është aspak p aqësor, nuk e di se çka është D emokracia Perëndimore, por i përfaqëson vlerat Sllave, vlerat e u rrejtjes ndaj njerëzve.

Albin Kurti nuk është i kalibrit te ulët në raport me Hashim Tha,çin dhe Avdullah Hotin, por dialogut me Serbinë do ti qaset në mënyrë seríoze të f orte, sepse Albini në asnjë rrethanë nuk është i sh antazhuar nga askush dhe se ai nuk lëshon pe as për një katram kur është në pyetja Kosova, sovraniteti dhe integriteti i sajë. Albin Kurti se bashku me Vjosa Osmanin janë dy f aktor qe dialogun do ta qojnë mire dhe ndershëm.