Albin Kurti i “befason“ të gjithë me këtë deklaratë për Anton Qunin


Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ishte i ftuar në Syri Tv në ‘Çim Peka Live’, ku foli për zhvillimet e fundit në Kosovë dhe Shqipëri. Ai në këtë intervistë, gjithashtu ka folur edhe për luf tën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kurti, nuk ka lënë pa përmendur edhe njërin nga komandantët dhe strategët e luf tës së Koshares, tani kryetar i degës së LDK-së në Prizren, Anton Quni.

“Keni luf tëtarë edhe në mesin e Lidhjes Demokratike të Kosovës. Si shembull, Anton Quni është deputet nga Prizreni i cili është ndër luf tëtarët më të shquar të Koshares. Luftëtarë ka në të gjitha anët”, shprehet mes tjerash në këtë intervistë lideri i Lëvizës Vetëvendosje.