Albin Kurti jashtë garës zgjedhore? Kimete Berisha ka disa fjalë


Një Salto Mortale e Institucioneve!

Privimi i Albin Kurtit nga e drejta e kandidimit në zgjedhje është Salto Mortale për Institucionet e Kosovës, jo për Albin Kurtin.

Privimi nga e drejta e Tij, e rritë Albinin, ka efekt të kundërt për Mafinë politike, më vjen keq!

Ky privim i mundshëm tregon se që të gjitha Institucionet e vendit, pa përjashtim, qe 20-të vite janë në shërbim të mafisë politike dhe të nëntokës politike, që edhe i ka krijuar ato!