“Albin Kurti le të niset lirisht drejt Hagës dhe le të dëshmojë kundër Thaçit dhe Veselit”


Ish-këshilltari i ish-presidentit Hashim Thaçi, Adil Behramaj, po vlerëson se kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje u bë figurë politike duke akuzuar Thaçin e Veselin.

Ai madje thotë se Kurti me performancë politike po mundohet të përfitojë.

Behramaj përmes një postimi në Facebook, ka shtuar se Kurti duhet të nisët për në Hagë për të dë shmuar ak uzat 20 vjeçare kundër Hashim Thaçit e Kadri Veselit.

Ja postimi i plotë;