Albin Kurti shkakton “TERMET” në Beograd me deklaratën e fundit ndaj Vuçiç

Albin Kurti shkakton “TERMET” në Beograd me deklaratën e fundit ndaj Vuçiç për autostradën dhe veriun.

Vucic, thote se ne nje periudhe te shkurt kohore nis shtrimi modern e m asiv siç e quan ai i magjistrales Mitro vice Jarinje qe shtrihet ne token e Kosoves.

Nje refuzim ndaj ketij plani erdhi te enjten nga Prishtina zyrtare.Prej zyres se kryeministrit Albin Kurti , thane per Klan Kosova se shteti serb nuk mund ti kryeje punimet ne autostraden per mendur.

Edhe nga kabineti i kaluar qeveritar kishin lajmë.ruar se se shpejti nisin me pune konkrete ne vlere.simin e gjendjes se magji.strales MitroviceJarinje.