Albulena Haxhiu sapo tregoi një sekret të madhë: PDK ja, LDK ja dhe lista serbe ndaluan…

Zyrtarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, ka deklaruar se moscert,ifik imi i Albin Kurtit për zgjed.hjet parlamentare ishte nje motiv politik.

Ajo thotë se VV-ja dhe Kurti kane qene ta,rget ku me çdo kusht deshen t’i pamund.ësojnë qeverisjen kësaj partie. Sipas saj, kryesu,esja e KQZ-së, Valdete Daka, PDK-ja, LDK-ja dhe Lista Serbe deshen ta ndalojne certi.fikimin e listës së kë,saj parti.

“Motivi kry,esor haptazi është politik dhe për target e kane pa.sur Lëvizjen Vetëvendosje. Ata de,shen me çdo kusht që t’ia pamundësojnë qever,isjen VV-së dhe Albin Kurtit, na kanë halë në sy, sepse tek ne shohim vulln.etin e madh të qytet,arëve për ndryshim.Mos harroni, janë po ata të njëj tit që e rrë.zuan Qeverinë Kurti në mes të pand,demisë, të njëjtët që form uan qeveri të jash,tëligjshme e qeverisën jash.tëligjshëm për gjashtë muaj.