Amarda Toska shkon në tualet dhe befason të gjitha femrat me atë që zbulon aty (FOTO)


Shqipëria ka mungesë të tual eteve publíke e pjesa më e madhe e njerëzve kur duan të kryejnë nev ojat personale, teksa gjenden në rrugë, i drejtohen lokaleve ose qendrave tregtare.

E për të thënë të vërtetën edhe tual etet e lokaleve dhe qendrave tregtare në shumë raste lënë për të dëshiruar për kushtet e hígjíenës, e rastet kur ka paradhoma për fëmijët e vegjël janë thuajse ínekzístente.

Moderatorja dhe biznesmenja Ami Toska, nga Viena ka publikuar një foto në InstaStory, përmes së cilës përcjell shqe tësimin e shumë nënave që nuk gjejnë hapësira për të ndërruar të vegjlit e tyre kur janë jashtë shtëpisë në vendin tonë.

“Paradhoma e një tua leti normal në një qendër tregtare në Vienë”, shkruan Ami duke i lënë të gjithë pa fjalë me këtë kushte që Viena i ofron nënave të reja për të ndërruar fëmijët e tyre të vegjël.

FOTO:

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…