Ambasadori Gjerman “godet“ Daçiqin : Fol diqka për shqiptarët e Kosovës


Ambasadori i Gjermanisë në OKB, Christoph Heusgen e krítikoi ashpër ministrin e jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq. , Ambasadori Gjerman i ka thënë Daçiq’it se, fjalimi i tij në Këshillin e Sigurisë “është vetëm një kopje e intervenimeve të mëhershme”.

Ambasadori Gjerman i ka porositur Daçiqit: “Jam shumë i befasuar me përpjekjen e juaj politike për tërheqjen e njohjeve tëKosovës. Miqtë tanë serbë po i krísin vetes në këmbë, pasi nëse me gjithëmend duan t’i bashkëngjiten BE’së, duhet të punojnë për njohjen e Kosovës”.

Përveç tjerash, Ambasadori Gjerman Christoph Heusgen ka thënë: “përfaqësuesit serbë duhet të flasin më shumë rreth krímeve të bkryera ndaj shqiptarëve”, dhe ka shtuar më tej, “asnjëherë nuk dëgjohet rreth krímeve të kryera ndaj shqiptarëve në vitet 1998 dhe 1999, siç ishin pastrími etník dhe dëbími i masave”.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…