Ambulanca kishte urgjencë/ Të rinjtë dalin nga makinat, hapin rrugën për 15 sekonda


Një ngjarje për t’u duartrokitur është shënuar në një qytet të vogël në Angli. Disa të rinj, të cilët kishin ngecur në trafik, teksa kanë parë ambulancën që ishte në urgjencë, kanë dalë nga makinat dhe kanë pastruar rrugën nga konat që ishin vendosur për arsye punimesh.

Ata kanë vrapuar në të njëjtën kohë dhe kanë pastruar rrugën në një kohë fare të shkurtër. Brenda vetëm 15 sekondave pengesat pastrohen dhe ambulanca është në gjendje të vazhdojë rrugën.

Videoja është bërë shumë virale dhe të rinjtë janë duartrokitur për gjestin e tyre.