Analistja Kosovare pas aktakuzave ndaj Veselit e Thaçit: Urime Kosovë


Konfirmimi i ak takuzës ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, ka bërë që shumë fytyra publíke të dalin në mbro jtje të lu ftës së tyre.

Mirëpo, një analiste që njihet se mb ron qëndrimet e VV-së, Luljeta Aliu, po e konsideron si ditë për urim, shkruan Reporteri.net.

Në një postim në Facebook, Aliu që njihet për qëndrime populíste, ka uruar Kosovën.

“Urime Kosovë!”, ka shkruar ajo.

Ndryshe, Thaçit dhe Veselit iu konfírmua ak takuza dhe, siç thanë të dy, dje u shkoi ftesa për t’u paraqitur në Hagë.