Angela Merkel jep lajmin e mirë për të gjithë, Ja pse duhet te hapen kufijtë!


Angela Merkel ka thene se kufijt duhet te hapen per te gjithe evropen pas kalimit te fazes se dyte te pandemise.Ne duhet te bashkejetojme me virusin dhe te jemi te kujdesshem ndaj duhet te jemi vigjilent dhe te tregohemi te zgjuar.

Ne duhet te hapemi dhe te ruajme ekonomine sepse mbyllja eshte nje renie e madhe per ekonomineMegjithate Merkel mbrojti tezen e mb ylljes se kufizimeve gjitheperfshirese si edhe mb ylljen mbarekombetare per muajin nentor duke qene se kombi eshte duke u perballur me nje situate mjaft te v eshtire. Ne kete pike u desh te veprohej shpejt per arsye se duhej te mbrohej sistemi sh endetesor nga nje kr ize e pritshme.

Por ajo ka thene se:“Inf ektimet e reja janë në rritje të shpejte”“Një dinamikë e tillë do të rë ndojë njësitë tona të kujdesit intensiv brenda disa javësh”, shtoi kreu i qeverisë federale.Por ne duhet te ruajm distancimin social dhe te jemi te kujdesshem

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…