Anita Haradinaj: Titulli më me nder që e mbaj është “Nusja e Komandantit” (VIDEO)

Anita Muçaj-Haradinaj ka treguar se si Ramush Haradinaj i ka treguar asaj histori të ndryshme të kohës së l uftës.

“Më ka treguar shumë histori të l uftës, edhe pse familja e Ramushit është prekur shumë nga l ufta, por prapë më ka treguar momente të mira që ka pasur në atë kohë.”

Ajo tha se nuk ka menduar asnjëherë që të jetë ‘Nusja e Komandantit’, raporton Gazeta Express.

“Në atë kohë kam qenë në shkollë në Shqipëri, 16 vjeçe kur kanë filluar trazirat e l uftës, dhe nuk është se e kam menduar ndonjëherë që të jem nusja e komandantit dhe që do të p ërfshihem në luftë, por titullin më me nderë që e mbaj është “Nusja e K omandantit””.

Anita ka folur lidhur me atë se si është të jesh gruaja e një politikani.

”Ka qenë e v ështir, duke pas parasysh të gjitha proceset që ka kaluar Ramushi dhe detyrimisht edhe unë në krahë te Ramushit”.