Arbana Xharra: Çka ju keni gju njerit, Kosova nuk është shtet Islamik

Reagime të shumta ka pasur në Kosovë pasi ambasadori i Kosovës në Francë, Qëndrim Gashi në profilin e tij në Twitter ka shpërndarë karíkaturat e Profetit Muhamed.Ndaj këtij postimi të tij ka reaguar Bashkësia Islame e Kosovës, por edhe deputetë të caktuar, ku këta të fundit, por jo vetëm kanë kërkuar shkarkimin e ambasadorit Gashi dhe arre stimin e tij, shkruan Reporteri.net. Por Gashit i ka dalë në mbrojtje Arbana Xharra e cila thotë se Qëndrimi nuk duhet as të shkarkohet e as të arre stohet (Klíkó mé póshté shíkojeni postímin e Arbana Xharrës):