Arben Ahmeti: Dil Albin, mos u struk, dil, përballu

Njohësi i çështjeve politike, Arben Ahmeti, ka h edhur krítíka në drejtim të Kryeministrit Kurti në lidhje me zhvillimet e fundit.

Ahmeti me një shkrim të gjatë në facebook thotë se i njëjti është bërë i ndryeshueshëm dhe se nuk mund të paramendohet se VV-ja së bashku me Lístën Serbe të votojnë për pagimin e 11 milion eurove të rrymës në Veri.

“Kjo mund të jetë VV e Shpendit por jo VV e Albinit. Jo VV-ja për të cilën ti e l uftove edhe Shpendin e edhe të tjerët me a kuzën që duan devíjimin e organízatës” shkruan Ahmeti në Facebook:

Postimi i plotë: