Argjendi “Puntori i ndërtimarisë “ e bëri me lotë Elvis Naçin në emision

Argjendi një djalë i ri nga një fshat i cili u rritë jetim dhe barra e familjes i ra atij filloi të punoj në ndërtim para disa viteve.

Por ai kishte një ëndërr e një talent. Talenti ishte muzika e ëndrra që ndonjëherë të merrej me muzikë.

Argjendi kudo ishte këndonte edhe në punishte ku punonte e sonte atij iu mundësua të këndoj në emision n’Kosovë show ku edhe e bëri të qaj me lot Elvis Nacin.

Por Argjendi vërtet ka talent.