Armend Muja si Burdushi parashikon fitoren e Biden-it në zgjedhjet në Amerikë

Armend Muja si Burdushi

Analisti politik Armend Muja ia kishte qëlluar se Donald Trump do t’i fitojë zgjedhjet në Amerikë në garën presidenciale të vitit 2016.

Ai si i ftuar në një emision e kishte parashikuar se Donald Trump do të ishte presidenti i 45-të i Amerikës.

Por, çfarë parashikimesh ka ai për garën e sivjetme presidenciale në SHBA mes demokratit Joe Biden dhe republikanit Donald Trump?

“Fiton Joe Biden. Në Amerikë shumë gjëra janë edhe statike. Nuk ke nevojë të presësh për ditën e zgjedhjeve e as me u marr me sondazhe shumë sa është të pjesa strukturore e indikatorëve. Me 73 për qind probabilitet, Joe Biden e fiton garën”.