Armend Zemaj “dridhë“ Vetëvendosjen ! Ja fjalët e tij për Vitiën e Gërvallën…

Ishministri i Shendetesise, Armend Zemaj, ka shpjeguar rrethanat e ngjar.jeve qe ndodhen naten e se shtunes ku, siç ka raportuar Insajderi dite me pare, thuhet qe ministri Vitia kishte refuzuar nen shkrimin e nje kontrate per vak sinat.

Kjo eshte deman.tuar nga vete ministri, i cili kishte bere thirrje qe Pro.kuroria te veproje ndaj atyre qe demtojne nje proces kaq je.tik per qytetaret.

Nder kohe ate nate reagoi edhe mini.strja e Jashtme, Donika Gervalla, duke thene se ishin bere te gji.tha nen shkrimet ne kohe, por ne fakt nen.shkrimet u kryen sot nga Vitia.

Reagimi i saj ish.te i gjate, nder kohe qe Zemaj thtoe se ai reagim nuk pati lidhje me ate qe po rapor tohej.

Ajo nuk e di.ti as per cka po flitet. Reagoi ate nate duke men.duar se ishte duke u folur per keto vak sinat qe po vijne nga BEja. Nuk kishte lidhje me zhvi.llimet qe po ndodhnin ne kohe, deklaroi Zemaj.

Zemaj thote se per sigu.rimin e vak sinave eshte konsultuar me Arben Vitine dhe se pas konsul.timeve ishin mbyllur e-mailat. Ato ishin ha.pur prape ne kohen kur ish.te bere depute