Arrestimi i Haradinajt e Gucatit, ish-mjeku i UÇK-së që u përball me Millosheviçin e zbulon si mund të zbardhet misteri

Haradinaj e Gucati

Liri Loshi, ish mjek i UÇK-së gjatë luf tës, dhe njeriu që ishte si dëshmítarë në Hagë, për masa krën në Izbicë, kundër krímínelit Millosheviç, përmes një postimi në Facebook, ka komentuar dosjet e Speciales që u lanë para derës së selisë së Organizatës së Veteranëve të Luf tës së UÇK-së.
Sipas Loshit, është tepër me rëndësi që të het ohet rrjedha e këtyre dokumenteve, meqë ende nuk është e qartë a erdhën ato nga Haga, apo nga Beogradi ja postimi tije: