A’rrestohet “Kobra”!-Kjo është arsyeja

Polícia e Kosovës ka a rrestuar mbrëmë Dibran Hoxhën, i njohur si Kobra.

Në raportin e PK-së shpjegohet se në rrugën Ekrem Rexha në Prizren janë a rrestuar dy të d yshuar.

P rangosja e tyre ka ndodhur rreth orës 21:30 pasi të njëjtit janë rrahur mes vete lidhur me një mosmarrëveshje të mëhershme, po ashtu njëri i d yshuar ka kanosur tjetrin.

Njëri nga të d yshuarit ka pësuar lëndime dhe ka marrë t retman m jekësor. Me urdhër të prokurorit dy të d yshuarit janë dërguar në mbajtje.