As Zoti nuk ia fal Bilbilit atë që bëri, jemi befasuar se ishin muslimane

Fqinjët e çiftit Shirja që trondítën Kavajën ditën e sotme kanë rrëfyer se janë sh okuar kur kanë mësuar për krímin e dyfishtë. Në një prononcim për Klodiana Haxhiajn, gazetaren e Balkanweb, një prej komishnje tha se i ka parë çdo ditë çiftin Bilbil dhe Fëllënxa Shirja dhe se nuk kishin konstatuar asnjë p roblem mes tyre.

“Takoheshim çdo ditë dhe nuk më kishte shfaqur asnjëherë asnjë lloj problem,”– tha njëri prej fqinjëve.

Dy të tjerë thanë se as Zoti nuk ka për t’ja falur Bilbil Shirjes që d ogji të gj allë të shoqen brenda një makine dhe më pas vet.ëv.a.ri veten në pemë.

“Jemi të píkëlluar nga kjo ngjarje. Jemi s.ho.kuar për këtë, ne kishim mësuar që kishin 2-3 muaj në proces divorci. E dimë që janë besimtarë, por edhe Zoti nuk ja f.al atë që bëri atij njeriu, që d.o.gji gruan në automjet. Për ne si banorë të fshatit është i pajustifikuar veprimi i Bilbilit,”– thanë ata.

Kr.i.mi i dyfishtë ndodhi në një pyll pranë fshatit Maskui, ku nuk kishte asnjë banesë. Bilbil Shirja d.o.gji makinën me gruan brenda dhe pak metra më larg është vetë.va.rur. Dyshja ishin në process di.vorci dhe paraprakisht thuhet se ngjarja ka ardhur për shkaqe xh.elozie.