Ata që e votuan Specialen duhet të kërkojnë falje, Iufta e UÇK-së e pastër


Hysen Durmishi, ish i bur gosur politik, njëherësh anëtar i Lëvizjes Vetëvendosje ka thënë se Gjykata Speciale është dë mi më i madh që iu ka bërë Kosovës dhe shqiptarëve në këto 20 vitet e fundit.

“Fatke qësisht kjo është bërë në Kuvendin e Kosovës, është bërë nga deputetët me amandamentim të Kushtetutës”, ka thënë Durmishi në Kanal10,.

Sipas tij, deputetët që e kanë votuar Gjykatën Speciale do të duhej të këkronin falje.

“Të gjithë ata që e kanë votuar këtë gjykatë dhe ata që kanë ndkuar që kjo gjykatë të formohet sot do të duhej që të ndiheshin keq, do të duhej që dikush nga ta të këkronte falje ëpr atë vot që e ka dhënë sepse është d ëm i cili nuk rikthehet”, ka shtuar ai.

Ndërsa, duke folur për arr estimet e krerëve të UÇK-së, nga Specialja, Durmishi ka pohuar se është ndenjë e keqe për Kosovën, derisa krímínelët serbë enden të lírë.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…