“Atë ditë që shqiptarët nuk do më besojnë që të jem kryeministër…” Ja çka do bëj!


Ndonëse foli gjithë kohës për fitore të zgjedhjeve parlamentare më 25 prill shumë i bindur, kryeministri Edi Rama ka treguar në konferencën e sotme edhe çfarë do të bënte nëse nuk do i fitonte këto zgjedhje.

I pyetur se nëse nuk do ketë votat e mjaftueshme a do bashkëpunojë me PD, Rama tha: “Ditën që shqiptarët nuk do më besojnë mua të jem në rolin e kryeministrit, do i përqafoj gjithë shqiptarët me një mirënjohje dhe do iu them puna e mbarë atyre që do marrin stafetën”.