Austria e ktheu prapa dhe e gjobiti Kosovarin, arsyeja do befasoheni

Austria

Vizitën që planifikoi ta bënte u detyrua ta ndërpresë pa mbërritur.

Kosovari Muhamet Statovci u nis për ta vizituar vëllanë e tij në Zvicër, por për të shkuar atje përdori rrugët transite të Austrisë. Atje u ndalua nga policia austriake e cila i tha se nuk i njeh patentë shoferët e Kosovës.

Statovci, që u detyrua të kthehet prapa dhe u gjobit me 300 euro, ka dhënë më shumë detaje lidhur me këtë ngjarje në KK.